Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Ravivalmennus & ajo-opetus

Hevosopisto / Ravivalmennus

Ravivalmennus

Hevosopiston ravitalli toimii Hevosopiston 3-tallissa. Hevosopiston ravivalmentajina toimivat Aripekka Pakkanen ja Timo Gardemeister.

Hevosopiston ravivalmentajia ovat Aripekka Pakkanen ja Timo Gardemeister. Valmennustoiminnan ohella ravivalmennustallit toimivat opiskelijoidemme oppimisympäristönä. Hevosopistolla hevostaidot opitaan hevosten kanssa.

Hevosopisto toimii noin 300 hehtaarin alueella, jossa on hyvät valmennusolosuhteet ravihevosille.  Hevosopistolla on runsaasti valmennusteitä, kilometrin mittainen ravirata ja hiittirata, jonka pituus on 3,2 km.

Valmentajien ja opiskelijoidemme lisäksi hevosten hyvinvoinnista huolehtivat koulutetut ja kokeneet hevostenhoitajat, joiden ohjauksessa opiskelijat opiskelevat osana ravitallitiimiä.

Ravitallin valmennusmaksu on 995 €/kk. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Hevosten kengitys/vuolu ja peruskengät sisältyvät hintaan.

Hevosopiston hyvinvointipalvelut Hevosfysiossa ovat myös ravivalmennuksessa olevien hevosten käytössä. Vesikävelykoneen käyttö valmentajan tekemän suunnitelman mukaan kuuluu hevosten valmennushintaan.

Ajan tasalla olevat tiedot valmennuksessa olevista hevosista löydät Suomen Hippoksen heppajärjestelmästä.

Ajo-opetus

Hevosopisto tarjoaa eri ikäisten hevosenomistajille
ajo-opetuspaketteja, joiden aikana hevonen ajo-opetetaan ja valmennetaan tavoitteellisesti kohti kilparatoja. Ajo-opetus sopii myös nuorille ratsuhevosille tukemaan tulevaa ratsunuraa. Ajo-opetus tukee nuoren hevosen kehitystä.

Ajo-opetuksesta vastaa Hevosopiston ravivalmentaja Timo Gardemeister sekä Hevosopiston ammattitaitoinen tallitiimi.

Hevosopistolla on erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen harjoitteluun ja sopivat erittäin hyvin nuorille hevosille! Alueet ovat vaihtelevia ja turvallisia. Hevosopistolla on oma ravirata, hiittisuora sekä hyvät metsäreitit raviurheiluun.

Valmennusmaksu on 995 €/kk. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Hevosten kengitys/vuolu ja peruskengät sisältyvät hintaan.

Ajo-opetukseen tulevalla hevosella ei tarvitse olla omia varusteita. Ajoon tarvittavat varusteet tulevat Hevosopistolta.

Erikseen sopimalla ratsuhevosia on mahdollista myös irtohypyttää harjoittelujakson aikana.

hevostaloudenperustutkinto ravi

Tiedustelut:

Miia Myllymäki, p. 040 860 7631. miia.myllymaki@hevosopisto.fi

Valmentajat:

Timo Gardemeister, p. 050 5527972, timo.gardemeister@hevosopisto.fi

Aripekka Pakkanen, p. 040 701 8819, aripekka.pakkanen@hevosopisto.fi