Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Youngster Meeting

Youngster meeting Ypäjällä 25. – 26. maaliskuuta! Kutsu löytyy kipasta. Tervetuloa mukaan!

Valmennuksia saa tulla seuraamaan myös Opistohallin katsomoon.

Päivämäärä: 25. – 26. maaliskuuta
Paikka: Opistohalli, Ypäjän Hevosopisto


Valmennussarja on tarkoitettu ensisijaisesti mukaan nimetyille neljävuotiaille sekä viisi- ja kuusivuotiaille FWB-hevosille. Myös varasijoille on mahdollista ilmoittautua.

Järjestelyistä vastaa yhteistyössä Ypäjän Hevosopisto ja FWB-yhdistys 🤝

Tavoitteenamme on mahdollistaa laadukas ja systemaattinen valmennus ikäluokkakilpailuihin tähtääville nuorille estehevosille sekä vahvistaa nuorten estehevosten asemaa kotimaassa ja selkeyttää jalostuksellisia tavoitteitamme suomalaisessa hevoskasvatuksessa.

Yhteinen tekeminen ikäluokkien tasolla kehittää näkemystä valmentautumisen tarkoituksesta sekä tavoitteista oman nuoren hevosen kanssa.


Valmentajana toimii Niclas Aromaa.
Niclaksella on useita sijoituksia Saksan vaikean tason (150cm) kansallisista kilpailuista itse kouluttamillaan hevosilla. Hän on edustanut Suomea World Cup ja Nations Cup -kilpailuissa. 2007 Niclas sijoittui Nuorten hevosten MM-kilpailuissa. Koska Niclas on ollut ja työskennellyt elämänsä hevosten parissa, hänellä on erinomainen kyky kouluttaa ja kilpailuttaa hevosia sekä valmentaa esteratsastajia. 2013 Niclas edusti Suomea Europan mestaruuskilpailuissa Herningissä ja sijoittui viidenneksi Sopotin Grand Prix luokassa. Niclas on vastannut itse menestyksekkäimpien hevostensa koulutuksesta. Niclas on myös ratsuttanut ja kilpailuttanut useita kotimaiseen jalostukseemme käytettyjä oreja kuten Cascalinus ja Celantus.


👥 Tapahtuman yhteyshenkilö
FWB Yhdistyksen hallituksen jäsen
Hanna-Maria Korpi
 📞 041 7030 378