Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Hevosurheilualueet

Hevosopisto / Hevosurheilualueet

Hevosopiston upeat urheilualueet ovat kaikkien opiskelijoidemme ja asiakkaidemme käytettävissä sekä monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Alueet pidetään erinomaisessa kunnossa säännöllisellä ylläpidolla, ja niiden käyttöön liittyy kohtuullinen maksu.

Jokainen alueella hevostaan liikuttava on vastuussa turvallisuudesta ja sitoutuu noudattamaan ohjeistuksia. Alueella liikkuu paljon erilaisia hevosia, ohjastajia ja ratsastajia. Hiljennäthän vastaantulevan liikenteen huomattuasi. Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet täältä!

Huomioithan, ettemme voi taata, että kentällä/maneesissa on esteitä valmiina. Kalusto on kuitenkin käytettävissäsi. Varaathan tarvittaessa aikaa myös esteiden rakentamiseen.

💡 Piha-alueiden, hallien ja hevosreittien valaistuksien ajoitukset 💡

Liity Hevosurheilualueiden WhatsApp-ryhmään niin saat ajankohtaiset asiat suoraan puhelimeesi!

Varaustilannetta voit tarkastella Hopotin kautta. Varausta tehdessäsi näkyviin tulee vapaana olevat ajat haluamaltasi alueelta.

Teethän tilavarauksen ja aluemaksun alla olevien linkkien kautta. Tarkastamme varaukset ja maksut säännöllisesti ja maksamattomasta käytöstä peritään sakkomaksu 50 € + aluemaksu 25 € + laskutuslisä 10 €. Muistathan perua varauksesi, jos estyt tulemasta.

Valmennukset: Kaikki valmennustapahtumat varataan etukäteen alla olevien linkkien kautta. Valmentajan vastuulla on, että jokainen valmennukseen osallistuva on maksanut urheilualueiden käyttömaksun ennen valmennusta. Maksun voi suorittaa Hopotin kautta.

Yksittäiset ratsastukset:  suosittelemme varaamaan ratsastusajan urheilualueille Hopotin kautta. Näin kalenterissa on ajantasainen info varaustilanteista ja kukin pystyy suunnittelemaan treeninsä itselleen sopivasti. Alueen käyttömaksu maksetaan myös etukäteen.

Kysymyksissä ota yhteyttä reception@hevosopisto.fi / (02) 760 21

Ulkokenttien varauskalenterit

Urheilualueiden tilavaraukset tehdään ja maksetaan Hopotin kautta. Kaikkien alueita käyttävien asiakkaidemme tulee luoda itselleen Hopoti-tili. Varattavien tilojen varauskalentereihin pääset tästä alta.

Maneesien varauskalenterit

Urheilualueiden tilavaraukset tehdään ja maksetaan Hopotin kautta. Kaikkien alueita käyttävien asiakkaidemme tulee luoda itselleen Hopoti-tili. Varattavien tilojen varauskalentereihin pääset tästä alta.

Ravirata ja Hiittirata

Ravi – ja hiittirata on varattu arkena klo 8-14 Hevosopiston alueella valmennettavien ravihevosten käyttöön.

Hiittisuoralla etuajo-oikeus on ravihevosilla.

Hiittiradalla kiertosuunta vastapäivään, lukuun ottamatta Kartanonkylätien varressa olevaa pätkää, jolla saa kulkea urheilualueille myötäpäivään.
Palautuslenkille kulku 2. suoran alusta ja kulku vain myötäpäivään.

hevosreitit900

HINNASTO

KERTAMAKSU/ratsukko

Maneesit  25 €Kentät 25€Maastoesterata 25 €

Valjakkoesteet 25 €Hallimaastoesteet 35 €

Kuukausimaksu/hevonen

Kaikkien alueiden käyttö, pl. derbykenttä ja hallimaastoesteet, 100 €

Vuosimaksu

Kaikkien alueiden käyttö, pl. derbykenttä ja hallimaastoesteet, 1100 €
Kaikkien alueiden käyttö, pl. derbykenttä ja hallimaastoesteet, kausi 600 €/6kk
Ravirata, valmentaja 250 €

Ratsastusalueiden käyttömaksun pääset suorittamaan Hopotissa osoitteessa https://hopoti.com/fi-fi/stable/Hevosopistonurheilualueet/shop

Raviradan käyttömaksun maksamisesta ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@hevosopisto.fi