Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Myytävät hevoset

Hevosopisto / Myytävät hevoset

Myytävät hevoset

Nämä hyväsukuiset hevoset etsivät uusia koteja! Suurin osa hevosista toimii myös opiskelijoiden opetushevosina, joten niitä on käsitelty paljon ja ne ovat hyväluonteisia.
Ypäjä Tsaari, kuva Sini Mansikka-1

Ypäjä Tsaari 

Ori
s. 2021, sh
i. Kihisee, ei. Apassi

Tsaari on Ypäjä Eilan siskon, Juulian, ensimmäinen varsa. Tsaari on lupaava ja hyvin toimiva ravurinalku, perusvalmennuksessa, ajettu yksin ja porukassa

Hp: tiedustele

Tiedustelut: Sanna Kumpulainen, 044 765 5522, sanna.kumpulainen@hevosopisto.fi

 

Ypäjä Tobesucces

Ypäjä Tobesucces

Ori
s. 2021, lv
i. Brad de Veluwe, e. BWT Are You Ready, ei. Express It

Liikkuu hyvällä tyylillä ja raamikas hevonen – kaikin puolin toimiva ja kiltti, normaali hiittivalmennuksessa. Samasta tammalinjasta emän sisko (i. Brad de Veluwe) BWT Burnin Aliven ennätys 10,7 ja voittosumma yli 180 000 €.

Hp: tiedustele

Tiedustelut: Sanna Kumpulainen, 044 765 5522, sanna.kumpulainen@hevosopisto.fi

 

Ypäjä Nuotti - Helkky Ylönen, Ansku Ankelo

Ypäjä Nuotti

Ruuna
s. 2016, suomenhevonen
i. Tosi-Romeo ei. Samuli

Nuotti on voittanut nelivuotiaana nuorten suomenhevosten laatuarvostelufinaalin ollen paras estehevonen. Viisivuotiaana Nuotti sijoittui toiseksi. Nuotti on kilpaillut He A- tasolla sijoittuen ja se on valmis Suomenhevosten mestaruustasolle kouluratsastuksessa.

Nuotilla on kolme laadukasta askellajia ja erinomainen kokoamiskyky. Nuotti myös hyppää hyvin. Toivomme tulevaisuudessa näkevämme Nuotin esiintuovassa, kilpailevassa kodissa.

Nuotti on kiltti  ja asiallinen käsitellä, mutta herkän kilpahevosen luonteen omaava ratsu, jonka vuoksi Nuotti soveltuukin kokeneelle ratsastajalle yhden ihmisen hevoseksi.

Ostaja voi teettää Nuotille terveystarkastuksen haluamassaan laajuudessa

Hp: tiedustele

Tiedustelut: Sanna Kumpulainen, 044 765 5522, sanna.kumpulainen@hevosopisto.fi (parhaiten tavoittaa ark. klo 8:00-16:00)