Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Maajoukkue- ja aluevalmennus

Hevosopisto / Maajoukkue- ja aluevalmennus

Maajoukkue- ja aluevalmennus

Ratsastajainliitto järjestää valmennusjärjestelmänsä mukaista maajoukkue- ja aluevalmennusta. Maajoukkuevalmennustoiminnan keskuspaikkana toimii Hevosurheilun valmennuskeskus Ypäjällä Hevosopistolla.

Maajoukkue- ja aluevalmennuksiin hakuaika on vuosittain heinäkuusta elokuuhun.

Kukin hakija voi jättää hakemuksen mihin valmennusrenkaaseen tahansa riippumatta asuinpaikkakunnastaan. Huomioi, että osa tulostasovaatimuskysymyksistä koskettaa lähinnä A- ja A-kehitysryhmiin pyrkiviä.

Aluevalmennusrenkaan valmennuspaikkoja, jolla valmennus toteutetaan, on joka alueella vähintään yksi. Kukin hakija voi hakea vain yhteen aluevalmennuspaikkaan, mutta aluerenkaaseen valittu voi osallistua myös muihin ”oman aluevalmentajansa” valmennustapahtumiin hänen muilla alueillaan.

Valmennuksen yhteyshenkilöinä toimii kunkin alueen valmennusvastaava, jonka alueella valmennuspaikka sijaitsee ja heiltä saa lisätietoa.

Aluevalmentajat voivat esittää riittävän tulostason sekä tavoitteellisuuden omaavia ratsukoita osallistumaan maajoukkueen valintaleirille. Lopullisen valinnan valintaleirille hyväksyttävistä tekee kuitenkin maajoukkuevalmentajat.

Stella Hagelstam Gin Tonic1-2

Haku valmennuksiin

Kun haet valmennuspaikkaa, täytä jokaisesta hevosesta oma lomakkeensa.

Olethan ajoissa, sillä hakuaikaa ei jatketa. Huomiothan, että alueelle tarvitsee olla hakijoita vähintään 10 hlöä, jotta valmennuksia lähdetään toteuttamaan kyseisellä alueella. Mikäli määrä ei täyty, hakijat ohjataan katsastukseen muille alueille.

Lisää valmennuksista ja hakulomakkeet löytyvät sivulta https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/valmennus/

Lähde: Suomen Ratsastajainliitto