Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Kokouspaketit ja ohjelmapalvelut

Hevosopisto / Ohjelmapalvelut ja kokouspaketit

Virkistävät ohjelmapalvelut ja kokouspaketit

Tarjoamme kokouksiin toimivat kokoustilat, herkulliset ateriat sekä mieleenpainuvat ohjelmapalvelut.

Meillä pidät virkistävät kokoukset ja erilaiset yritysjuhlat kuten gaalaillat, yritysjuhlat, pikkujoulut sekä ikimuistoiset tyky- ja tyhypäivät.

 

Tarjoamme kokousiin toimivia erikokoisia kokoustiloja, joissa hyvä esitystekniikka. Meillä on myös monipuolisia majoitusvaihtoehtoja eri tarpeisiin. Mieleenpainuvat ohjelmapalvelumme virkistävät kokous- tai tyky-/tyhypäiviä!

croissantit ruoka

Päiväkokous alk. 49,80 €/hlö

 • kokoustila, sisältäen aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi
 • kokoustila klo 8-17

Puolen päivän kokous alk. 22,00 €/hlö

 • sis. kokoustila, lounas ja kahvitus 41,00€
 • sis. kokoustila ja lounas 32,00€
 • sis. kokoustila ja kahvitus 22,00€

Yön yli kokous alk. 135,80 €/hlö

  • kokoustila kahdeksi päiväksi
  • ateriat (2 x aamiainen, 2 x lounas ja 2 x iltapäiväkahvi)
  • majoitus 2-hengen huoneessa

  Hinnat sis. alv:n

Ohjelmapalvelut

Opastuskierros Siittolanmäelle ja hevosurheilumuseoon

Hevosurheilumuseon näyttely vie matkalle ratsastus- ja ravikilpailuiden maailmaan kuluneena vuosisatana. Vuosien saatossa toteutettujen näyttelyiden kirjo on laaja, käsittäen mm. ratsastusurheilun ikimuistoisia hetkiä niin olympia- kuin PM-tasollakin, Suomenhevosen kohtaloita kriisiaikoina, eläinlääkintää, Marsalkan hevosia ja Ypäjän Siittolanmäen historiaa ja kuninkuusraveja.

Ypäjän Siittolanmäki, jossa Hevosurheilumuseo sijaitsee, on toiminut vuodesta 1933 ratsastuksen, hevosurheilun, tutkimuksen, koulutuksen, kilpailutoiminnan ja valtiollisen hevosjalostuksen keulakuvana. Siittolanmäen maisemakierros on elämys, jossa tutustut Siittolanmäen upeaan suojeltuun luontoon.

laidunmaisema
Lavakärry ajellu, ohjelmapalvelu

Hevosajelut

Koe alueet upealla hevosajelulla!
Etsitkö ikimuistoista tapaa tutustua alueisiimme? Meillä on juuri se oikea ratkaisu! Hevosajellulla voit kokea alueet aivan uudella tavalla.

Tarjoamme monenlaisia matkailukokemuksia, mukaan lukien romanttisia kärriajeluja lavakärreillä sekä perheille sopivia pieniä reittejä poniajeluina. Tervetuloa nauttimaan näistä unohtumattomista hetkistä hevosten seurassa!

Talutusratsastus

Oletteko koskaan haaveilleet unohtumattomasta ratsastuskokemuksesta? Talutusratsastus on täydellinen vaihtoehto niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille, ja meillä on käytössä aina ystävälliset ja kiltit hevoset. Voitte nauttia ratsastuksesta upealla kentällämme, viihtyisässä maneesissamme tai vaihtoehtoisesti valita muun mieluisan ratsastusalueen. Askellajina on käynti, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Tervetuloa luomaan unohtumattomia hetkiä hevosten seurassa!

ratsastus

Tiedustelut:
sales@hevosopisto.fi