Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Varaus- ja peruutusehdot

Hevosopisto / Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Sopimusehdot koskevat kaikkia Hevosopisto Oy:n yksittäisiä majoitus-, valmennus-, kilpailu-, kokous-, ravintola- ja ryhmävarauksia. Voidaksemme taata, että ryhmä- ja kokousjärjestelymme onnistuvat sovitulla tavalla, edellytämme, että seuraavia ehtoja ja suosituksia noudatetaan, mikäli ei ole erikseen toisin sovittu.

Nämä ehdot koskevat majoittuvia sekä ei majoittuvia yksittäisiä asiakkaita, joiden varauksen koko on alle 5 huonevuorokautta tai alle 5 henkeä. Huonevuorokaudella tarkoitetaan yhden huoneen yhden yön varausta. Esimerkiksi 2 huoneen varaus kahdeksi yöksi on 4 huonevuorokautta.

Yli 5 huonevuorokauden tai yli 5 hengen varauksissa noudatetaan ryhmien varaus- ja peruutusehtoja.

Varaus- ja peruutusehdot tiivistettynä

 • Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa saapumis- ja lähtöpäivä sekä nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti ja maksutapa. Varauksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen.
 • Karsinavarauksessa hevosen nimi, sukupuoli ja pitopaikkatunnus.
 • Sähköpaikkavarauksessa auton rekisterinumero ja koko.
 • Varaus peruutusehtoineen astuu sitovasti voimaan, kun asiakas vahvistaa varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti ja myyntipalvelu vahvistaa varauksen kirjallisesti.
 • Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti myyntipalveluun reception@hevosopisto.fi.
 • Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: reception@hevosopisto.fi
 • Veloituksettomat opiskelijamajoitukset voidaan perua verkkovaraamon kautta.
 • Yksittäisen asiakkaan huone- tai karsinapaikkavaraus voidaan peruuttaa kuluitta tulopäivänä klo 10.00 mennessä. Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitamme majoitusvuorokauden hinnan/peruutus.
 • Asiakaspalvelun kautta tehdyt varaukset tulee olla maksettuna ennen saapumista.
 • Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen. Lähtöpäivänä huone luovutetaan klo 10.00.
 • Karsina on käytettävissä tulopäivänä klo 13.00 alkaen. Karsina luovutetaan seuraavalle asiakkaalle lähtöpäivänä siivottuna klo 13.00 mennessä.

 

 1. Varaus ja vahvistaminen

Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, majoittujien nimet ja majoituksen ajankohta. Asiakkaan (varauksen tekijä) tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Varaus peruutusehtoineen astuu sitovasti voimaan, kun asiakas vahvistaa varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti ja myyntipalvelu vahvistaa varauksen kirjallisesti. Varauksesta vastaa tilaaja.

Alle 18-vuotiaan majoittumisesta vastaa huoltaja. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa huoltajan tiedot.

Karsinavarauksissa varauksen teon yhteydessä tulee ilmoittaa hevosen nimi, sukupuoli, rekisteritunnus ja pitopaikkatunnus.

Sähköpaikkavarauksessa varauksen teon yhteydessä tulee ilmoittaa auton rekisterinumero ja koko.

Varausvahvistus pitää sisällään varauksen yksityiskohdat, varausehdot ja hinnat. Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti myyntipalveluun.

 1. Saapuminen

2.1 Henkilömajoitus

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen. Lähtöpäivänä huone luovutetaan klo 10.00. Poikkeavista ajoista tulee sopia hotellin vastaanoton kanssa. Avaimet jätetään huoneen pöydälle ja ovi lukitaan. Kadonneesta tai palauttamatta jääneestä avaimesta perimme 50 euron maksun.

2.2 Hevosmajoitus

Karsina on käytettävissä tulopäivänä klo 13.00 alkaen, ellei muuta ole vastaanoton kanssa sovittu. Hevoset tulee majoittaa niille osoitettuihin karsinoihin. Mahdollisesta karsinan vaihdosta on aina sovittava tallimestarin tai vastaanoton kanssa. Karsina luovutetaan seuraavalle asiakkaalle lähtöpäivänä siivottuna klo 13.00 mennessä. Mikäli varaat päiväkarsinan, päiväkarsina on käytössäsi klo 7-19. Puutteellisesti siivotusta karsinasta veloitamme 50€. Hevosopiston talleissa tulee noudattaa tallien järjestyssääntöjä sekä yleisiä turvallisuusohjeita alueella toimimisesta. Vastuu hevosesta majoituksen aikana on aina omistajalla, Hevosopisto ei vastaa hevosen loukkaantumisesta tai sairastumisesta. Julkaisemme karsinalistat Hevosopiston nettisivuilla, mikäli et halua nimeäsi julkaistavan karsinalistalla, ilmoitathan siitä sähköpostilla reception@hevosopisto.fi.

 1. Maksut

Asiakaspalvelun kautta tehdyt varaukset tulee olla maksettuna maksulinkin kautta ennen saapumista. Asiakaspalvelun kautta tehdyistä varauksista perimme 10 € manuaalisen varauksen käsittelykulun.

Laskutus edellyttää, että asiakkaalla (yrityksellä) on etukäteen luotu, voimassa oleva laskutussopimus Hevosopiston kanssa. Maksuehto 7 päivää netto. Laskuun lisätään laskutuslisä 10 €. Sairastapauksissa hyvitämme maksusi kokonaisuudessaan vain toimittaessasi hyväksytyn lääkärintodistuksen.

 1. Peruutus

Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: reception@hevosopisto.fi

Yksittäisen asiakkaan huone- tai karsinapaikkavaraus voidaan peruuttaa kuluitta tulopäivänä klo 10.00 mennessä Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitamme majoitusvuorokauden hinnan/peruutus.

Saapumattomasta (ns. no-show) varauksesta veloitetaan majoitusvuorokauden hinta / varaus.

Joitain palveluita on mahdollista maksaa käteisellä tai korttimaksulla majoitusvastaanotossa

Varaukset voivat olla myös ilman peruutusoikeutta. Näitä ovat mm. erikoishintaiset tai sesongille kohdistuvat varaukset. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa mahdollisen sairastumisen ja varauksen peruuntumisen varalta. Mikäli Hevosopistolle on aiheutunut kustannuksia asiakkaan tilaamista palveluista tai järjestelyistä, kuten esimerkiksi tilavaraukset, henkilöstökulut, juhlakoristelut, esitystekniikka, muiden tilaukseen tarvittavien tilojen varaaminen, varautuminen erityisruokavalioihin tai mikä tahansa kolmannelta osapuolelta tilattu palvelu yms. on Hevosopisto oikeutettu veloittamaan asiakkaalta niistä aiheutuneet kulut, riippumatta siitä onko varaus peruttu tai muutettu peruutusehtojen puitteissa.

 1. Varauksen siirtäminen

Varauksen siirto katsotaan peruutusehtojen näkökulmasta peruutukseksi ja uudeksi varaukseksi. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman Hevosopiston kirjallista suostumusta.

 1. Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat tervetulleita Hevosopiston alueelle kiinni kytkettyinä. Hevosopisto sallii lemmikkieläinten tuomisen erikseen määriteltyihin majoitustiloihin. Lemmikistä perimme 20€ maksun per/majoituskerta. Muissa tiloissa majoitetuista lemmikeistä Hevosopistolla on oikeus veloittaa 50€ siivouskustannukset.

 1. Asiakkaan esiintyminen Hevosopiston tiloissa

Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja huomioimaan Hevosopiston yleiset järjestyssäännöt (hevosopisto.fi/majoittuminen-hevosopistolla). Vahvistaessa varauksen  asiakas sitoutuu noudattamaan Hevosopiston järjestyssääntöjä. Asiakkaan rikkoessa kyseisiä sääntöjä on Hevosopisto oikeutettu välittömästi purkamaan varauksen ja poistamaan asiakkaan toimitiloistaan. Asiakkaan on tällöin kuitenkin maksettava majoituksensa ja kaikkien tilaamiensa tuotteiden ja palveluiden hinta kokonaisuudessaan, eikä hän voi vaatia maksujen palauttamista.

8. Asiakkaan vastuu

Hevosopisto ei vastaa esineistä, joita säilytetään Hevosopiston tiloissa tai sen alueella tai jotka unohtuvat sinne. Tilaaja vastaa itse alueelle tuomastaan irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita tilaajan laitteet, henkilökunta, vieraat, esiintyjät tai varauksen osanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai hotellin irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja sitoutuu noudattamaan Hevosopiston henkilökunnan ohjeita tilan tai huoneen, kalusteiden, laitteiden käytön sekä alueiden suhteen. Tilaaja vastaa varauksesta kokonaisuudessaan. Jos varaus joudutaan peruuttamaan tai vuokraus keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen tai muun ehtorikkeen takia, maksua ei palauteta.

Oven avausmaksu / muu päivystävän talonmiehen hälytystyö 50 €, laskutetaan jälkikäteen varauksen tehneeltä henkilöltä.

9. Hevosopiston vastuu

Hevosopisto ei ole vastuussa alueella tapahtuneista vahingoista, eikä asiakkaalle sattuneista loukkaantumisista vierailun aikana tapahtuneissa aktiviteeteissa, ellei loukkaantuminen johdu selkeästä puutteesta yleisessä turvallisuudessa. Hevosopisto ei vakuuta asiakasta hänen vierailunsa ajaksi, asiakas vastaa itse vakuutuksistaan.

10. Force Majeure

Hevosopisto ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota sen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia se ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Yhteystiedot:

Hevosopisto Oy
Opistontie 9 32100, YPÄJÄ
reception@hevosopisto.fi
02 76021
Y-tunnus: 0934732-6