Siirry sisältöön

Varaus- ja peruutusehdot

Hevosopisto / Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme alla lueteltuja ehtoja kaikissa varauksissa ja peruutuksissa.

Varaus katsotaan vahvistetuksi kun olet saanut varausvahvistuksen sähköpostiisi. Varauksen yhteydessä tulee antaa seuraavat tiedot:

  • Nimi (alle 18 -vuotiaalta huoltajan tiedot)
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Saapumis- ja lähtöajankohta
  • Karsinavarauksessa myös hevosen nimi, sukupuoli ja pitopaikkatunnus
  • Julkaisemme karsinalistat: TÄÄLLÄ, mikäli et halua nimeäsi julkaistavan karsinalistalla, ilmoitathan siitä sähköpostilla reception@hevosopisto.fi
  • Sähköpaikkavarauksessa auton rekisterinumero ja koko

Mikäli saapumiseen on alle 24 h, varaukset tulee tehdä sähköpostilla reception@hevosopisto.fi. Mainitse varausta tehdessäsi omat yhteystietosi, tulo- ja lähtöpäiväsi sekä majoittujien nimet. Varaukset vahvistetaan sähköpostitse.

Saapuminen ja lähteminen

Henkilömajoitus

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen. Lähtöpäivänä huone luovutetaan klo 10.00. Avaimet jätetään huoneen pöydälle, muistathan lukita oven lähtiessäsi. Kadonneesta tai palauttamatta jääneestä avaimesta perimme 50 euron maksun.

Karsinan käyttö ja luovutus

Karsina on käytettävissä tulopäivänä klo 13.00 alkaen, ellei muuta ole vastaanoton kanssa sovittu. Hevoset tulee majoittaa niille osoitettuihin karsinoihin, mahdollisesta karsinan vaihdosta on aina sovittava tallimestarin tai vastaanoton kanssa. Karsina luovutetaan seuraavalle asiakkaalle lähtöpäivänä siivottuna klo 13.00 mennessä. Hevosopiston talleissa tulee noudattaa tallien järjestyssääntöjä sekä yleisiä turvallisuusohjeita alueella toimimisesta. Huomioi, että vastuu hevosesta majoituksen aikana on aina omistajalla, Hevosopisto ei vastaa hevosen loukkaantumisesta tai sairastumisesta.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Yksittäisen asiakkaan huone- tai karsinapaikkavaraus voidaan peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävänä arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitamme majoitusvuorokauden hinnan/peruutus. Saapumattomasta (ns. no-show) varauksesta veloitetaan majoitusvuorokauden hinta/varaus. Peruutukset ja/tai muutokset majoituksiin tulee tehdä aina sähköpostilla osoitteeseen reception@hevosopisto.fi

TAI mikäli teet peruutuksen varaukseesi nettivaraamossa, huomioithan, että onnistuneen peruutuksen yhteydessä saat sähköpostiisi peruutusvahvistuksen.