Siirry sisältöön

Hevosalan huippuosaamista

Hevosopisto / Koulutukset

Koulutukset

Haluatko rakentaa uran hevosmaailmassa? Ypäjän Hevosopistolla voit rakentaa merkityksellisen urapolun, joka johtaa menestyksen ja osaamisen huippuun. Hevosopisto on yksi Euroopan suurimmista hevosalan ammatillisista oppilaitoksista, ja tavoitteenamme on kouluttaa tulevaisuuden huippuammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti.

Miksi Ypäjän Hevosopisto?

  • Kattava koulutuspolku: Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden koko hevosalan koulutuspolun kulkemiseen aina perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon asti.
  • Kansainvälinen kilpailukyky: Haluamme varmistaa, että valmistuneemme eivät ole vain ammattilaisia kotimaassa, vaan he myös loistavat maailmanlaajuisesti kilpailukykyisinä huippuosaajina.
  • Ammatillinen täydennyskoulutus: Järjestämme laadukasta täydennyskoulutusta niin alan konkareille kuin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään tietojaan ja taitojaan hevosalasta.

Tervetuloa hevosalan monipuoliseen maailmaan!

Olitpa vastavalmistunut peruskoulusta tai etsisit uutta suuntaa toisen tai kolmannen asteen opintojen jälkeen, Ypäjän Hevosopisto on oikea paikka. Haku peruskoulusta suoraan Hevosopistolle tapahtuu yhteishaun tai jatkuvan haun kautta.

Meillä on monia erilaisia väyliä ja hakumahdollisuuksia, jotta voimme auttaa sinua aloittamaan matkasi hevosalan ammattilaisena. Hae Hevosopistolle ja löydä intohimosi hevosten maailmassa!

hevostaloudenperustutkinto -30

Opi ja kehity hevosalalla

Hevostalouden perustutkinnon, ammattitutkinnon sekä erikoisammattitutkinnon voit suorittaa koulutus- tai oppisopimuksella. Hevostalouden perustutkintoa voit suorittaa opiskelemalla päätoimisesti oppilaitoksessa.

Hevostalouden perustutkinto soveltuu sinulle, jos sinulla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta hevosalasta. Peruskoulusta opintonsa Hevosopistolla aloittavat suorittavat perustutkinnon.

Perustutkinnon sisältöön voit tutustua täältä Hevostalouden perustutkinto 1.8.2022

Hevostalouden ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden niille, joilla on hevosalan peruskoulutus tai vastaavat taidot, ja joilla on hevosalan työkokemusta. Tämä tutkinto edellyttää perustutkinnon sisällyttämien taitojen ja osaamisen hallintaa.

Hevostalouden erikoisammattitutkinto puolestaan on suunniteltu niille, joilla on vankka työkokemus hevosalalta, joko peruskoulutuksen jälkeen tai vuosien työkokemuksen kartuttamana. Riippumatta siitä, missä olet hevosalan polulla, meillä on koulutusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua etenemään ja saavuttamaan tavoitteesi alalla.