Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Majoitus ja palvelut

Hevosopisto / Majoitus ja Palvelut

Hevosopiston majoitus ja palvelut

Monipuolisia ja viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja Ypäjän Hevosopistolla. Olipa tarpeesi millainen tahansa, meillä on juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin: Valittavanasi on laaja kirjo majoitusvaihtoehtoja. Voit valita yksinkertaisesta ja budjettiystävällisestä hostellimajoituksesta aina korkeatasoisiin huoneistoihin asti. Jokainen vaihtoehto on suunniteltu tarjoamaan sinulle viihtyisä ja rentouttava yöpymiskokemus.

Monipuolinen aamiainen: Kaikki majoituksemme sisältävät herkullisen aamiaisen noutopöydästä. Aloita päiväsi täynnä energiaa nauttimalla aamiaisemme tarjoamista herkuista.

Lemmikkihuoneet: Ymmärrämme, että lemmikit ovat perheenjäseniä, ja tarjoamme lemmikkihuoneita niille, jotka matkustavat karvaisen ystävänsä kanssa.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta majoituskokemuksesta Ypäjän Hevosopistolla! Olipa matkasi sitten liiketoimintaan, opintoihin tai rentoutumiseen liittyvä, meillä on majoitusvaihtoehto, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti. Odotamme innolla vierailuasi ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Majoitusvastaanotto

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla:

Varsanojantie 181, 32100 Ypäjä

VKO 15:

Ma-pe 9-16

La 8-14

Su suljettu

Majoitusvaraukset sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
p. 02 760 21
reception@hevosopisto.fi

Respa

Tarjoamme monipuolista majoitusta 1-14 henkilön majoitustiloissa, joissa majoitut mukavasti lähellä hevospalveluja. Majoitusvaihtoehtoina on saunalliset Porkkana-huoneistot, Kanerva-, Puolukka- ja Unikko-soluhuoneistot, Lemmikkitalo Kerho ja Härkätalli.

Majoituksen hintaan sisältyy aina petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet sekä aamiaiset Oppilasruokalassa. Back on Track -kuntosali on majoittuvien asiakkaiden käytössä.

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen. Lähtöpäivänä huone luovutetaan klo 10.00. Avaimet jätetään huoneen pöydälle, muistathan lukita oven lähtiessäsi. Kadonneesta tai palauttamatta jääneestä avaimesta perimme 50 euron maksun.

HUOM! Varausjärjestelmän muutoksen vuoksi vanhat asiakasprofiilit eivät enää toimi / vanhoilla käyttäjätunnuksilla ei voi kirjautua sisään. Järjestelmään on luotava uusi asiakasprofiili ja siihen uudet tunnukset!

Hevosopistolla majoitat hevosesi mukavasti tallissa tai kesällä ulkokarsinassa niin kilpailuiden, valmennusten tai kurssien aikana.

Hintaan sisältyy turvekuivitus.

VKO 15: Ratsuoripäiville osallistuvat oriit IV-talli

Sijoittelemme karsinapaikat saatavilla olevan kapasiteetin mukaan talleihimme. Karsinapaikan saat tietoosi saapumispäiväsi karsinalistoista.

Huomioithan, että maneesi-ja aluemaksut tulee olla suoritettuna ennen saapumistanne. Voit maksaa käyttömaksut joko verkkovaraamossamme karsinavarauksen yhteydessä (-5 € edullisempi vaihtoehto) tai Hopotin kautta.

Alueiden käyttömaksut sisältyvät vain maajoukkue- ja liittovalmennuksiin sekä kilpailuaikana lähtömaksuun.

Tarkastamme varaukset ja maksut säännöllisesti ja maksamattomasta käytöstä peritään sakkomaksu 50 € + aluemaksu 25 € + laskutuslisä 10 €. 

Muutoksia heinän myyntikäytännöissämme: toistaiseksi emme myy heinää kilpailuissa, tapahtumissa ja lähijaksoilla.

HUOM! Varausjärjestelmän muutoksen vuoksi vanhat asiakasprofiilit eivät enää toimi / vanhoilla käyttäjätunnuksilla ei voi kirjautua sisään. Järjestelmään on luotava uusi asiakasprofiili ja siihen uudet tunnukset!

Aktiviteetit ja palvelut

Majoitu, ruokaile ja viihdy! Hevosopistolla viihdyt hevosten parissa.

Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja ja palveluja.

Hevosopiston ympäristössä on upeat mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen.