Siirry sisältöön

Majoitus ja palvelut

Hevosopisto / Majoitus ja Palvelut

Hevosopiston majoitus ja palvelut

Monipuolisia ja viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja Ypäjän Hevosopistolla. Olipa tarpeesi millainen tahansa, meillä on juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Hostellista hotellitasoisiin huoneistoihin: Valittavanasi on laaja kirjo majoitusvaihtoehtoja. Voit valita yksinkertaisesta ja budjettiystävällisestä hostellimajoituksesta aina korkeatasoisiin huoneistoihin asti. Jokainen vaihtoehto on suunniteltu tarjoamaan sinulle viihtyisä ja rentouttava yöpymiskokemus.

Monipuolinen aamiainen: Kaikki majoituksemme sisältävät herkullisen aamiaisen noutopöydästä. Aloita päiväsi täynnä energiaa nauttimalla aamiaisemme tarjoamista herkuista.

Lemmikkihuoneet: Ymmärrämme, että lemmikit ovat perheenjäseniä, ja tarjoamme lemmikkihuoneita niille, jotka matkustavat karvaisen ystävänsä kanssa.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta majoituskokemuksesta Ypäjän Hevosopistolla! Olipa matkasi sitten liiketoimintaan, opintoihin tai rentoutumiseen liittyvä, meillä on majoitusvaihtoehto, joka sopii tarpeisiisi täydellisesti. Odotamme innolla vierailuasi ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Majoitusvastaanotto

Majoitusvastaanotto sijaitsee Opistohallilla:
Varsanojantie 181, 32100 Ypäjä

Vko 48:

La: klo 8:00-14:00
Su: Suljettu

Vko 49:

Ma-ti 9-16

Ke suljettu, Hyvää Itsenäisyyspäivää!

To-pe 9-16

La-su suljettu

Majoitusvaraukset sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Yhteystiedot ja tiedustelut:
p. 02 760 21
reception@hevosopisto.fi

Respa

Tarjoamme monipuolista majoitusta 1-14 henkilön majoitustiloissa, joissa majoitut mukavasti lähellä hevospalveluja. Majoitusvaihtoehtoina on saunalliset Porkkana-huoneistot, Kanerva-, Puolukka- ja Unikko-soluhuoneistot, Lemmikkitalo Kerho ja Härkätalli.

Majoituksen hintaan sisältyy aina petivaatteet, lakanat ja pyyhkeet sekä aamiaiset Oppilasruokalassa. Back on Track -kuntosali on majoittuvien asiakkaiden käytössä.

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen. Lähtöpäivänä huone luovutetaan klo 10.00. Avaimet jätetään huoneen pöydälle, muistathan lukita oven lähtiessäsi. Kadonneesta tai palauttamatta jääneestä avaimesta perimme 50 euron maksun.

Hevosopistolla majoitat hevosesi mukavasti tallissa tai kesällä ulkokarsinassa niin kilpailuiden, valmennusten tai kurssien aikana.

Hintaan sisältyy turvekuivitus.

Sijoittelemme karsinapaikat saatavilla olevan kapasiteetin mukaan talleihimme. Karsinapaikan saat tietoosi saapumispäiväsi karsinalistoista.

HUOM!
Muutoksia heinän myyntikäytännöissämme. Toistaiseksi emme myy ulkopuolisille heinää kilpailuissa, tapahtumissa ja lähijaksoilla.

Aktiviteetit ja palvelut

Majoitu, ruokaile ja viihdy! Hevosopistolla viihdyt hevosten parissa.

Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja ja palveluja.

Hevosopiston ympäristössä on upeat mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tai ohjattuun tekemiseen.