Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Dressage Going Strong

Ypäjän Hevosopisto järjestää 27. tammikuuta 2024 Dressage Going Strong -tapahtuman, kutsuen kaikki kouluratsastuksen ystävät mukaan. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä kouluratsastuksen maailmaan.

Dressage Going Strong on suunnattu kaikille kouluratsastuksen parissa toimiville harrastajille ja ammattilaisille. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin tuomarit, ratsastajat, valmentajat kuin kouluratsastuksen tukijat ja harrastajat. Tapahtumassa on myös mahdollisuus päivittää Suomen Ratsastajainliiton (SRL) valmentajalisenssi.

Lue tiedote tapahtumasta.


🕝 OHJELMA 🕝

10.00 Koulu- ja pararatsastuksen tavoitteet kansallisessa ja kansainvälisessä urheilussa, Auditorio

Kuule urheilujohtaja Jutta Koivulan ja maajoukkuekapteeni Tanja Takkulan näkemykset koulu – ja pararatsastuksen tavoitteista sekä kotimaassa että kansainvälisellä tasolla.

11.00 Koulu ja pararatsastuksen kilpailukausi -kansalliset ja kansainväliset kilpailut sekä sarjakilpailut, Auditorio

Osmo Metsälä ja Anu Korppoo avaavat kouluratsastuksen kilpailukauden saloja, kertoen kansallisista ja kansainvälisistä kilpailuista sekä sarjakilpailuista. Lisäksi pureudutaan mahdollisiin sääntömuutoksiin.

12.00–13.00 Lounas, nauti herkullisesta lounaasta ja verkostoidu muiden kouluratsastuksen ystävien kanssa. (omakustanteinen)

13.00–15.00 SRL:n valmennuksien seuranta, Daniel Bachmann Andersen Opistohalli, Janne Bergh Ypäjä-halli

Astu sisään SRL:n maajoukkuevalmennuksen maailmaan, kun nämä kaksi kokenutta valmentajaa, Daniel Bachmann Andersen ja Janne Bergh, avaavat ovet koulu- ja pararatsastuksen maajoukkuevalmennuksiin. Osallistu, seuraa ja ammenna arvokasta tietoa suoraan huipputason valmennuksesta!

15.00–16.00 Yhteenveto ja keskustelu päivän aiheista, maneesin kahvio Ypäjä-halli

Jutta, Tanja, Janne ja Anu tiivistävät päivän keskeiset opit ja avaavat keskustelun osallistujien kanssa. Osallistu aktiivisesti ja jaa omia ajatuksiasi!

🎟️ LIPUT 🎟️

Pääsylippu tapahtumaan 60 € + palvelumaksu.
Lipunmyynti alkaa maanantaina 11.12. klo 10

Lisätietoa tapahtumasta
anu.korppoo@hevosopisto.fi

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.