Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Hassan Iber ja Hanna-Maria Korpi siirtävät toimintansa Hevosopistolle

Hassan Iber ja Hanna-Maria Korpi ilmoittavat ylpeinä siirtävänsä toimintansa Hevosopistolle Ypäjälle. Neljä vuotta kestänyt ajanjakso Ruohojärven kartanolla päättyy joulukuun alussa, kun nuoriin ratsuhevosiin erikoistunut pariskunta siirtyy uusiin haasteisiin Ypäjän Hevosopistolle.

Hassan Iber ja Hanna-Maria Korpi ovat saavuttaneet merkittävää menestystä erityisesti nuorten ratsuhevosten koulutuksessa ja kilpailuissa. He ovat luoneet vahvan perustan ja verkoston, joka mahdollistaa siirtymisen Hevosopistolle Ypäjälle. Tämä siirto antaa heille mahdollisuuden edelleen kehittää palveluita ja taitojaan sekä tarjota huippuluokan palveluita ratsastusyhteisölle.

”Olemme hyvillä mielin ja innostuneita tulevasta. Asiakkaamme ovat ottaneet ilmoituksen hyvin vastaan ja olemme iloisia siitä, että pystymme jatkossa tarjoamaan meidän asiakkaillemme vieläkin laajempia palveluita. Positiivisia odotuksia on totta kai, mutta emme hyppää tuntemattomaan vaan olemme tietoisia siitä mitä Hevosopistolla on meille tarjota. Olemme kiitollisia Helille (Kivimäki-Manner), että saimme tällaisen mahdollisuuden”, kertovat Iber ja Korpi.

Hevosopisto Ypäjällä tunnetaan vahvasta perinteestään hevosalalla ja tarjoaa erinomaiset resurssit hevosten koulutuksen ja valmennuksen saralla. Hassan Iber ja Hanna-Maria Korpi tuovat mukanaan laajan osaamisen ja intohimon nuorten ratsuhevosten kehittämiseen.

Uusi alku Hevosopistolla Ypäjällä merkitsee jännittäviä mahdollisuuksia niin Iberille ja Korvelle kuin suomalaiselle hevosalalle. Ypäjän Hevosopisto tarjoaa huippuluokan tilat ja mahdollisuuden kehittyä ratsastuksen ammattilaisena. Pariskunta on innoissaan uudesta vaiheestaan ja odottaa innolla tulevia projekteja ja yhteistyötä Hevosopiston kanssa.

Hevosopisto toivottaa Hassanin ja Hanna-Marian lämpimästi tervetulleiksi Siittolanmäelle!