Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Hevosopiston tiedote: Helsingin hovioikeus ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa – Hevosopisto jatkaa aktiivista työtä Suomen hevosurheilun hyväksi

Hevosopisto on saanut 10.11.2023 asianajajansa välityksellä tiedon, että Helsingin hovioikeus ei samana päivänä tekemällään päätöksellä ole myöntänyt Hevosopistolle jatkokäsittelylupaa liittyen Helsingin käräjäoikeuden päätökseen 6.6.2023. Näin ollen käräjäoikeuden päätös jää pysyväksi ja Hevosopisto on velvollinen maksamaan entiselle rehtori-toimitusjohtaja (2016-2021) Pauliina Mansikkamäelle hänen vaatimansa ylityö- ja lomakorvaukset, erokorvaukset ja oikeudenkäyntikulut. Käräjäoikeuden päätösajankohtana korvaussumma oli yhteensä noin 304 000e.

Hevosopisto on velaton yhtiö ja se teki vuonna 2022 noin 400 000e positiivisen tuloksen. Sen toimintaan on löytynyt myönteinen tekemisen meininki niin opetuksessa, valmennustoiminnassa kuin kilpailujen ja tapahtumien järjestämisessä. Tuoreimmat kiitokset energisyydestä ja yhteistyön kehittämisestä mm. Suomen ratsastajainliiton kanssa saatiin Olympiakomitealta ja suurimmilta urheiluopistoilta tavoite- ja tuloskeskustelussa 8.11.

Hevosopisto jatkaa aktiivista työtään Suomen hevosurheilun hyväksi yhteistyössä omistajiensa, yhteistyökumppaniensa ja osaavan henkilöstönsä kanssa Ypäjällä, hevosurheilun ykköspaikassa.


Satu Väihkönen
Hevosopiston hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja: satu.vaihkonen@hevosopisto.fi