Siirry sisältöön
Hevosopisto / Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja

Hevostalouden ammattitutkinto, ratsastuksenopettaja

Koulutustyyppi

Ammattitutkinto

Koulutusala

Hevosala

Opiskelumuoto

Monimuoto

Opiskelupaikka

Ypäjä, Ypäjän Hevosopisto

Hae tästä

Haluatko olla osa ratsastuksen huippuosaajia?

Ratsastuksenopettajan tutkinto on kansainvälinen International Group for Equestrian Qualifications (IGEQ) II -tason tutkinto joka antaa sinulle ratsastuksenopettajan ja SRL:n valmentaja II -tason pätevyyden. Tutustu kansainväliseen IGEQ:n II-tason ratsastuksenopettajan tutkintoon, joka avaa ovet huippuosaamiseen ja tarjoaa pätevyyden niin ratsastuksenopettajana kuin SRL:n valmentaja II -tasolle.

Mikä on IGEQ:n II-tason Ratsastuksenopettajan Tutkinto?

Tämä arvostettu tutkinto on suunnattu erityisesti ratsastuksenohjaajille ja henkilöille, jotka ovat jo opettaneet tai opettavat ratsastuskoulussa ja ovat kilpailleet vaativalla tasolla. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa osaamistasi ratsastuksen opettamisessa ja valmentamisessa.

Mitä Hyötyä Saat Tutkinnosta?

  • Kansainvälinen Arvostus: IGEQ:n II-tason tutkinto tunnustetaan kansainvälisesti, mikä avaa ovia monille mahdollisuuksille sekä kotimaassa että ulkomailla.
  • Ratsastuksenopettajan Pätevyys: Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle virallisen ratsastuksenopettajan pätevyyden.
  • SRL:n Valmentaja II -tason Pätevyys: Saat myös pätevyyden toimia SRL:n valmentaja II -tasolla, mikä lisää luotettavuuttasi ja asiantuntemustasi.

 

Tämä tutkinto on suunniteltu ratsastuksenohjaajille ja henkilöille, jotka ovat jo opettaneet tai opettavat ratsastuskoulussa ja ovat kilpailleet vaativalla tasolla. Se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden laajentaa osaamistasi ja edetä urallasi ratsastuksen opettajana ja valmentajana.

Jos olet ratsastuksenohjaaja tai valmentaja, tämä tutkinto voi olla askel kohti huippuosaamista ja kansainvälistä tunnustusta. Älä jää paitsi tilaisuudesta kehittyä ja saavuttaa korkeampi pätevyys ratsastusalalla!

Koulutuksen sisältö

  • Hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen 25 osp,
  • Hevosalan yrittäjänä toimiminen 25 osp,
  • Ratsastuksenopettajan ratsastaminen 30 osp,
  • Ratsastuksen ja hevostaitojen opettaminen 30 osp,
  • Ratsastuksen valmentaminen 20 osp,
  • Hevosten kouluttaminen 20 osp

Lisätiedot

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, maria.kallio@hevosopisto.fi

Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo, anu.korppoo@hevosopisto.fi