Siirry sisältöön
Hevosopisto / Hevostalouden erikoisammattitutkinto, ratsastuksenopettaja

Hevostalouden erikoisammattitutkinto, ratsastuksenopettaja

Koulutustyyppi

Erikoisammattitutkinto

Koulutusala

Hevosala

Opiskelumuoto

Monimuoto

Opiskelupaikka

Ypäjä, Ypäjän Hevosopisto

Hae tästä

Ratsastuksenopettajan korkein tutkinto kehittää ammatillista osaamista niin ratsastuksenopettamisen kuin oman ratsastamisenkin suhteen. Ratsastuksenopettajan EAT (Master tutkinto) on International Group for Equestrian Qualifications (IGEQ) III -tason tutkinto, joka antaa sinulle opettajan ja Suomen ratsastajainliiton valmentaja III -tason pätevyyden suoritusmahdollisuuden

Kansainvälinen IGEQ:n III -tason tutkinto (IGEQ Level III Diploma) on arvostettu tutkinto hevosalan ammattilaisille, erityisesti ratsastuksenopettajille ja valmentajille. Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää ja laajentaa osaamistaan ratsastuksenopetuksessa ja valmennuksessa. IGEQ III- tason tutkinto on korkea pätevyystaso hevosalan ammattilaisille, ja se edellyttää vahvaa ratsastustaitoa, syvällistä ymmärrystä hevosten kouluttamisesta ja valmentamisesta sekä pedagogista osaamista opettamiseen ja valmentamiseen. Tutkinnon suorittaminen osoittaa, että henkilö on saavuttanut huippuosaamisen ratsastuksenopetuksessa ja valmennuksessa.

Tutkinnon suoritettuasi:

  • Korkein opetus- ja valmentajapätevyys: Sinusta tulee opettaja ja valmentaja III -tason pätevyydellä, joka tunnustetaan kansainvälisesti. Voit opettaa ja valmentaa huipputasolla.
  • Monipuolinen osaaminen: Sinulla on vahva ratsastustaito, pedagoginen osaaminen ja valmennustaito. Olet monipuolinen ammattilainen ratsastuksen maailmassa.
  • Erikoistuminen: Voit valita erikoistumisen joko ratsastuksen huippuvalmentajaksi tai ratsastusurheilun kehittämiseen. Voit valita oman polkusi.

Tämä tutkinto on suunniteltu niille, jotka ovat jo suorittaneet Ratsastuksenopettajatutkinnon tai ovat erittäin kokeneita opettajia. Jos olet opettanut tai opetat ratsastusta ratsastuskoulussa ja olet kilpaillut vaativalla tasolla, tämä tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta huipulle alallasi.

Lähde matkaan kohti ratsastuksenopettamisen huippuosaamista ja vaikuta hevosten ja ratsastajien elämiin. IGEQ Master Tutkinto avaa oven uusiin mahdollisuuksiin ja auttaa sinua tulemaan ratsastuksenopetuksen todelliseksi mestariksi. Valitse huippuosaamisen polku ja ota askeleet kohti unelmiesi uraa!

Koulutuksen sisältö

  • Ratsastuksenopettajan ratsastustaidon kehittäminen ja hevosen kouluttaminen 60 osp
  • Ratsastuksen ja hevostaitojen opettaminen ja kehittäminen 80 osp
  • Ratsastuksen huippuvalmentajana toimiminen 40 osp

Lisätiedot

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, maria.kallio@hevosopisto.fi

Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo, anu.korppoo@hevosopisto.fi