Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Opiskeluhyvinvointi

Hevosopisto / Opiskeluhyvinvointi

Opiskeluhyvinvointi

Opiskeluhyvinvointia tuetaan opiskelijahuollon avulla. Opiskelijahuollon keskeiset periaatteet ovat tarvelähtöisyys, suunnitelmallisuus, moniammatillisuus ja säännöllisyys.

Ypäjän Hevosopiston opiskeluhuollon tavoitteita ovat mm. edistää ja ylläpitää:

  • opiskelijoiden oppimisvalmiuksia
  • hyvinvointia
  • terveyttä
  • sosiaalista vastuullisuutta
  • vuorovaikutusta
  • osallisuutta sekä
  • opiskeluympäristön turvallisuutta ja esteettömyyttä

Opiskeluhuoltoa toteutetaan ensisijaisesti ennaltaehkäisevänä oppilaitoksen yhteisöllisenä opiskeluhuoltona sekä tarvittaessa opiskelijan yksilökohtaisena opiskeluhuoltona. Opiskeluhuolto toteutetaan yhteistyönä opiskelijoiden ja heidän huoltajiensa sekä tarvittaessa muiden yhteistyötahojen kanssa. Opiskeluhuollon palveluja ovat psykologi- ja kuraattoripalvelut sekä opiskeluterveydenhuollon palvelut. Palvelukokonaisuudella varmistetaan tuen ja avun oikea-aikaisuus. 

Kuraattori Arja-Maija Ojanen. Ypäjän Hevosopistolla paikalla pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja torstaisin, muina päivinä sovitusti. Vastaanotto Hevosopiston Takkahuoneella, Lumpeen alakerta. 

Yhteystiedot: p.  050 911 9992 (puhelu, txt, WA). Hevosopiston Wilma (opettajat), s-posti: arja-maija.ojanen@omahame.fi

Terveydenhoitaja Katja Suvanto. Ypäjän Hevosopistolla (Takkahuone, Lumpeen alakerrassa) pääsääntöisesti keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9.00-10.00 ilman ajanvarausta, muuten ajanvarauksella. Maanantaisin ja tiistaisin terveydenhoitaja käy myös toisissa oppilaitoksissa. Muutoksista ilmoitetaan Wilman tiedotteissa. 

Yhteystiedot: p. 050 077 1871 (puhelu, txt, WA), Hevosopiston Wilma (henkilökunta), s-posti: katja.suvanto@omahame.fi

Opintopsykologi Emma Hietarinta. Ypäjän Hevosopistolla paikalla aina maanantaisin sekä tiistaisin. Vastaanotto Hevosopiston Takkahuoneella, Lumpeen alakerta. 

Yhteystiedot: p. 044 901 9658 (puhelu, txt, WA). Hevosopiston Wilma (henkilökunta), s-posti: emma.hietarinta@omahame.fi