Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Pay & Jump (+vesihauta!)

Pay & Jump 17.4.2024 Juhlakentällä

Hypättävissä on valinnaisesti myös vesihauta, johon pääsee tutustumaan jo verryttelyn yhteydessä

60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
100 cm
110cm
120 cm
130 cm

Ilmoittaudu ja maksa osallistumisesi viimeistään 15.4., muista kirjata myös mahdolliset erityistoiveesi. Lähtöaikataulu julkaistaan viimeistään 16.4. sähköpostitse osallistujille.

Jaamme osallistujat verryttelyryhmiin ja verryttely tapahtuu radalla ilmoitettuja verryttelyesteitä käyttäen. Ilmoita erityistoiveet-kentässä jos hevosesi on nuori/muuten haasteita verryttelyssä, jolloin pääset pienempään ryhmään. Kentällä on tilaa odottelijoille mukavasti. Jokaisella ratsukolla on mahdollisuus suorittaa rata 2 kertaa, toisella kerralla voi myös vain uusia haluamiaan tehtäviä.

Varaus- ja peruutusehdot

PARKKEERAUS URHEILUALUEELLA

Henkilöautot ajetaan varikolle pääportista (kyltti tien varressa: yleisö) valjastuskatosta vastapäätä koivujen alle.
Mikäli autolla pitää ajaa lähemmäs maastoestekenttiä, ajo tapahtuu Derbykentän ”ympäri” Ajomestarin päätyyn P-paikalle. Urheilualueen keskellä ei ole P-paikkoja autoille. Raviradan ylitys autolla muusta kuin huoltoajosta johtuen kielletty.

Hevoskuljetusautot ja trailerit ajetaan pääportista alueelle (kyltti: yleisö), parkkeeraus Sujuvan kiviaidan reunaan. Ajathan mieluummin vinoon, perä kohti hiittirataa. Näin hevosten kulkuväylä jää mahdollisimman tilavaksi (lastaussillat yms.).

Huomioithan että alueella liikkuu paljon hevosia, joten yleinen turvallisuus on jokaisen vastuulla! Varikkoalueella vauhti pidettävä hiljaisena.

TERVETULOA!