Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

SHOWJUMPING GOING STRONG 2024

Tervetuloa mukaan unohtumattomaan viikonloppuun, joka on omistettu ikäryhmien valmentautumiselle, kilpailemiselle ja taitoarvostelulle! Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden oppia huippuvalmentajilta ja kehittää taitojasi monipuolisesti. Tapahtumassa on myös mahdollisuus päivittää Suomen Ratsastajainliiton (SRL) valmentajalisenssi sekä taitoarvostelijalisenssi.

Lauantai – Luennot Auditoriossa ja valmennusten seuranta Ypäjä-hallissa

Paneelikeskustelu: Ikäryhmävalmentautuminen ja Kilpaileminen 🗣️
klo 12-14
Osallistu inspiroivaan paneelikeskusteluun, jossa asiantuntijat Sanna Backlund, Cinna Procope, Miia Loponen ja Mikko Mäentausta jakavat näkemyksiään ikäryhmävalmentautumisesta sekä kilpailemisesta. Keskustelussa käsitellään myös oikeaa hevosten käsittelyä kilpailutilanteissa ja Social Licence -konseptia. Tule kuulemaan, miten voit hyötyä laadukkaasta valmennuksesta ja innostu mukaan!

MJ-valmennusten seuraaminen 🌟
klo 14-15
Mahdollisuus seurata estemaajoukkueratsastajien valmennuksia sekä esittää kysymyksiä valmentaja Sanna Backlundille. Tämä on loistava tilaisuus saada arvokkaita vinkkejä ja oivalluksia, joita ammentaa myös omassa ratsastuksessasi ja valmentumisessasi.

Taitoarvostelun Teoriaosuus – Kouluttajina Raija Jensen & Anu Tuomi 📚🏆
klo 15.30
Päivä päättyy taitoarvostelun teoriaosuuteen, jossa käydään läpi olennaiset näkökohdat ja perusteet. Oppiminen on avain menestykseen, ja tässä tilaisuudessa saat eväitä huippusuorituksiin taitoarvostelussa.

Sunnuntai – Opistohalli

Käytännönharjoittelu Taitoarvostelusta – Kouluttajina Raija Jensen & Anu Tuomi 🏁🤔
Käytännönharjoittelun osuudessa pääset soveltamaan oppimaasi taitoarvostelusta reaaliaikaisesti, kun seuraamme yhdessä esteratsastuskilpailujen taitoarvosteluluokkaa. Tämä antaa sinulle konkreettisen mahdollisuuden nähdä, miten teorian opit käytännössä kiteytyvät kilpailutilanteessa

💰 Hinta: 25 € (+ palvelumaksu 3,50 €)

Osallistumismaksu sisältää kaikki tapahtuman ohjelmanumeroihin osallistumiset sekä mahdollisuuden oppia ja verkostoitua huippuosaajien kanssa. Älä missaa tätä tilaisuutta kehittyä ratsastajana ja kilpailijana! 🌟🤝

Tule mukaan, innostu ja kehity ratsastuksen huipulla!

🏡 Majoitusvaraus: Majoittuminen Hevosopistolla – Hevosopisto

🍽️ Ruokailut ovat omakustanteisia.

Varaus- ja peruutusehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.