Siirry sisältöön

Hae jatkuvan haun kautta ja suorita hevostalouden perustutkinto. Lue lisää >>>

Täynnä innostusta ja kansainvälistä yhteistyötä!

IGEQ:n seminaari ja kansainvälinen arvioitsijakoulutus 2023 Wienin Spanish Riding Schoolissa 🇦🇹 ovat merkittäviä tapahtumia hevosalalla. Koulutus ei ainoastaan kehitä alaa, vaan myös vahvistaa kansainvälisiä suhteita.

Suomesta seminaarissa olivat mukana Hevosopistolta toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner ja ratsastuksenopettajat Perttu Pasuri ja Anu Korppoo sekä Harjun Oppimiskeskuksen Katri Korpi sekä Brusabyn Tiina Loisa.

Tämä kansainvälinen yhteistyö on todellista voimaa hevosalalla!

IGEQ (International Group for Equestrian Qualifications) on tärkeä organisaatio, joka edistää ratsastuksenopetuksen merkitystä ja standardien yhtenäistämistä kansainvälisesti. Sen tavoitteena on varmistaa korkeatasoinen ratsastuksenopetus, joka tarjoaa laadukasta ja turvallista opetusta sekä edistää hevosalan ammattilaisten pätevyyttä ja osaamista ympäri maailmaa. IGEQ pyrkii luomaan yhteisiä standardeja ja ohjeistuksia ratsastuksenopetukselle, mikä vahvistaa alan ammattilaisten osaamista ja luo vankan perustan ratsastuksenopetuksen kehittämiselle.

Suomessa koulutetut ratsastuksenopettajat voiva tiedustella kansainvälisen työpassin hankinnasta Suomen ratsastajainliiton edustajalta Anu Korppoolta. anu.korppoo@hevosopisto.fi